Over ons

Over ons

Dé makelaar van Nieuw-West

Nieuw-West beslaat 20% van het grondgebied van Amsterdam. Dat dit stadsdeel enorm in populariteit toeneemt is gezien de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, Schiphol, natuurgebieden en de A10 niet meer dan logisch. Ook het voorzieningenniveau en de ruime opzet dragen bij aan de aantrekkelijkheid van het woongebied. Nieuw West Makelaardij kent de buurt op haar duimpje, onze naam is geen toeval. Nieuw West Makelaardij weet wat er te koop is.

Weten wat er speelt

NWM heeft in postcodegebied 1060 t/m 1069 een marktaandeel van 12,5%. Als marktleider in Nieuw-West weten we wat er speelt. Kies je voor ons kantoor, dan kies je voor een partij met vakkennis, ruime ervaring en een professioneel integer team. Bovendien kun je volop gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in Nieuw-West, onze kennis van dit stadsdeel en onze database met woningzoekenden.

Ons team

Hans Huijg

weet altijd de juiste sfeer te creëren. Als adviseur van nieuwbouwprojecten is hij nauw betrokken bij diverse ontwikkelingen. Betrouwbaarheid en inlevingsvermogen zijn belangrijk. Hij probeert altijd creatieve oplossingen te bedenken, daarbij maakt het niets uit of het om een flat of een villa gaat.

 

NVM makelaar RMT/RT
hans@nieuwwestmakelaardij.nl

Agnes Dame

Agnes Dame is de senior van ons kantoor en heeft inmiddels alle facetten van de makelaardij doorlopen. Zij hecht door haar levenservaring erg veel aan een positief eindresultaat voor alle partijen en zet alles in om dat op een plezierige manier te bereiken. Op dit moment houd zij zich bezig met diverse projecten en heeft zij de dagelijkse leiding van het kantoor. In haar vrije tijd rijdt zij graag paard en houdt van duikvakanties.

Sybrand Folkersma

komt oorspronkelijk uit de bedrijfsmakelaardij. Door zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid en vooral enthousiasme, is Sybrand de man die je aan je zijde wil hebben bij het aan- of verkopen van een huis.

 

Vastgoedadviseur KRMT
sybrand@nieuwwestmakelaardij.nl

Joyce Duarte

een echte knokker. Zowel in werk als privé. Veel passie en doorzettingsvermogen, dat maakt Joyce tot een volwaardige professional. Dat gecombineerd met een luisterend oor maakt dat ze wensen goed weet te vertalen naar de praktijk en ervoor gaat. 

Chanel van den Broek

de perfecte gastvrouw van ons kantoor die de mensen graag op hun gemak stelt en hen van goede informatie voorziet. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij en vindt elke dag nog steeds een nieuwe uitdaging. In haar vrije tijd geniet ze van leuke dingen doen met haar gezin en onderneemt ze graag leuke trips met vriendinnen.

Commercieel medewerker binnendienst
chanel@nieuwwestmakelaardij.nl

Romy Tokkie

een professionele en ontspannen collega, die je als klant graag aan de telefoon wil hebben. Ze loopt graag op de zaken vooruit en begrijpt waar het over gaat. Ze is thuis in allerlei branches. Met haar veelzijdige ervaring en nieuwsgierigheid lukt Romy (vrijwel) alles.

 

Sandra ten Napel

is vaak het eerste warme contact bij Nieuw West Makelaardij. Als front office professional weet Sandra als geen ander welk contact bij welke medewerker hoort. De handen uit de mouwen, een brede glimlach en elke komma op de juiste plek, dat is Sandra.

Commercieel medewerker binnendienst
sandra@nieuwwestmakelaardij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw West Makelaardij